ПОКРИВАЛА ЗА БАСЕЙНИ

Покривалата, които предлагаме предпазват басейните през периодите, когато не ги използвате. Те се изработват от винил „VITEX T 865“ с тегло 650 гр./кв.м. Предлага се в 14 цвятаЖълт, Бежов (Екрю), Червен, Оранжав, Светло Син, Син, Тъмно Син, Зелен, Тъмно Зелен, Кафяв, Черен, Сив, Бял, Металик (Сребро)

. Окомплектоват се с необходимия обков, ластици и неръждаеми анкери за закрепване.

При правилен монтаж на покривалото, не е необходимо допълнително укрепване през зимния период. Колкото и да е сложна формата на басейна Ви, това не е проблем за нас за да го изработим

Покривалата за басейн се произвеждат от изключително здрав PVC материал с дебелина 650 г/м2, покрит със специален UV-защитен слой, който го предпазва от атмосферните вляния, слънчевото лъчение и негативните ефекти от препаратите за поддръжка на водата, като по този начин забавя износването му. Покривалото е подсигурено със здрави алумиениеви греди, чиято якост е проектирана, така че да издържа на тежестта на дете или домашни любимци, като по-този начин подобрява сигурността.

Синьо PVC покривало за басейн
Покривала за басейни

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

  • Подобрява условията за безопасност на деца или домашни любимци, които се движат около басейна.
  • Служи за топлоизолация на водата, като задържа температурата й.
  • Защитава басейна от дъждовна вода и градушки.
  • Алуминиеви греди дават сигурност срещу разместване.
  • Покривалото може да се поставя и премахва ръчно или с помощта на специален механизъм, който улеснява боравенето с него.

ДИЗАЙН:

Можете да избирате между 14 цвятаЖълт, Бежов (Екрю), Червен, Оранжав, Светло Син, Син, Тъмно Син, Зелен, Тъмно Зелен, Кафяв, Черен, Сив, Бял, Металик (Сребро), който би бил в пълен унисон с камък, композитни тераси или облицовката на басейна. Покривалото, може да бъде произведено и от прозрачен материал с анти UV третировка.

Цветове на покривало за басейн

ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ

Поставянето на Ветроупорни завеси и други подобни покривала в двора, градината на дома, заведението, цеха и др е нещо, до което днес прибягват много бизнеси, опитвайки се да подобрят качеството и условията на производство на продукта или услугата. За да се избере правилният продукт, на първо място се налага да се наблегне върху използваните за изработката материали. В това отношение изборът е богат и разнообразен, а често предпочитанията са различни. ВИНИЛ КЮСТЕНДИЛ сме готови да изработим и монтираме всичко, от което имате нужда.

КАКВО ДА ВЗЕМЕТЕ ПОД ВНИМАНИЕ

Големината на съоражението или пространството трябва обезателно да се вземе под внимание, защото все пак при поставянето на Ветроупорни завеси или покривала се взима предвид определена площ. В тази връзка е важно да се каже, че с извършването на предварителен оглед от нашите служители е изключително важно и задължително и намаляват до минимум рискът от допускането на сериозни грешки и неточности. Разчитайте на нашите добре обучени служители, с голям опит в областта да вземат правилните размери за вашия проект.