Контакти

Тенти и Навеси

Винил Кюстендил предлага изработка и монтаж на Тенти и Навеси на територията на Югозападна България. Ние сме лидер в качествената изработка и качествения монтаж на Тенти и Навеси.

Тентите са подходящи за ограничаване на климатичните въздействия при открити обекти – ресторанти, магазини с изложбена площ, барбекюта, градини и други.

Оглед, изработка и монтаж на Тенти и Навеси

Кюстендил
Дупница
Бобов Дол
Сапарева баня
Сапарево
Паничище

Благоевград
Банско
Разлог
Радомир
Самоков
Боровец

Разглеждайки изработка и монтаж на Тенти и Навеси за вашия дом или бизнес, е важно да изберете професионална компания, която да ви гарантира висококачествено обслужване и продукти.

Ние сме фирма, специализирана в изработката и монтажа на Тенти и Навеси за всеки тип сграда. Ние предлагаме уникални и индивидуални решения, специално проектирани за да отговорят на вашите нужди и изисквания.

Нашите Тенти и Навеси са изработени от висококачествени материали, които са издържливи на различни климатични условия. Ние предлагаме разнообразие от дизайни и цветове, които да се съобразят с вашия стил и предпочитания.

С нашата компания ще получите качествена услуга на разумна цена. Ние се стремим да предоставим на всички наши клиенти перфектно изработени Тенти и Навеси, които да отговарят на техните нужди и да им предоставят комфорт и защита.

Ако търсите надежден и професионален партньор за изработка и монтаж на Тенти и Навеси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на разположение за да ви помогнем да създадете перфектното пространство за вас и вашето семейство или за вашето бизнес предприятие.

Цени за Тенти и Навеси

Тенти

Слънцезащитна система тип - Тента с чупещо рамо изработена от профили и механизми на SMART SISTEM и винил „VITEX T 865“-  промазан с PVC полестерен текстил с тегло 650 гр./кв.м.

Възможна е и автоматизация с мотор SOMFY

 НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Навес

Покривало за навес изработено от винил „VITEX T 868“-  промазан с PVC полестерен текстил с тегло 680 гр./кв.м. В квадратурата са включени всички необходими подгъви и джобове. Навеси с плътен поликарбонат, каналчест поликарбонат, термопанел, ламарини

СТОЙНОСТ НА ПОКРИВАЛОТО – 28 лв./кв.м без ДДС