Контакти

Покривала за камиони

Покривалата /Брезенти/ за Камиони и Тирове се изработват от винил „VITEX T 968“ и „VITEX T P90“ чрез заварка по индивидуално определени (за конкретния клиент) размери. Използваният материал е промазан с PVC полестерен текстил /синтетичен брезент/  с тегло 680 гр./кв.м. или 900 гр./кв.м. в зависимост от вида на транспортното средство и изискванията на клиента. Обков и аксесоари се добавят и монтират по изискване на клиента.

Изработка и монтаж на Покривала за камиони

Кюстендил
Дупница
Бобов Дол
Сапарева баня
Сапарево
Паничище

Благоевград
Банско
Разлог
Радомир
Самоков
Боровец

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА

  1. Повишена устойчивост на заварките. При производството не се използва шев с текстилни влакна и по този начин се избягва продупчването на материала в областите на съединяване. При завършване на топлинни шевове се поставя допълнително укрепване с цел по-висока издържливост при опън в напречни посоки.
  2. По-добър външен вид. Използва се уникално оборудване за заварка на синтетичен брезент по технология „без движение на материалите“ – използват се заваряващи машини на „HERZ“ – Германия, която се движи по областите на заваряване, а материалите са неподвижни. По този начин се избягва рискът от разместване на съединяваните повърхности и „набръчкване“ на готовото покривало.
  3. Повишена устойчивост на износване. Постига се чрез допълнително укрепване на тези части от покривалото, които са в съприкосновение с метални конструкции.
  4. Tестване на произведения продукт, гарантиращо прилепването към металната конструкция. Повишен контрол при поставяне на обков и аксесоари.

ВИДОВЕ ПОКРИВАЛА ЗА КАМИОНИ

Покривала тип „Щора“ / Сайтд Къртън/

При „Щорите“ покривалото е окачено на ролки, движещи се в метален профил, на тавана на ремаркето. В долната част на брезента са заработени “натегателни тресчотки”. Това опростява процеса на оборудване и разоборудване и предава добър и “изпънът” външен вид на покривалото.

Покривалата тип “Щора” се изработват по специфичен начин от винил „VITEX T 968“ и „VITEX T P90“ с тегло 680 гр/кв.м или 900 гр/кв.м . Напречно на страниците на покривалото, през равни интервали от вътрешната страна, се заваряват термоколани. Те са изключително здрави и изпълняват две функции:

  • изпъват страниците на покривалото чрез натягане с тресточките и
  • укрепват товара в случай на разместване и опасност от изсипване.

Фирмата изработва и тавани за тристранни щори. Те се монтират върху подвижната конструкция на ремаркето. Всяка точка в която брезента контактува с метална част се подсилва, а мобилността на тавана /сгъване и разгъване/ се запазва. В периферията на тавана се поставя въже, което допринася за по-добрия външен вид на продукта.

Добрата производствена практика изисква страните да бъдат изработени от по-тежък и здрав материал  – винил „VITEX T P90“ с тегло 900 гр/кв. м и да бъдат усилени вътрешно с колани. Таванът се изработва от винил винил „VITEX T 968“ с тегло 680 гр/кв. м. с усилване по всяка напречна страница, каишки за прикачване към профилите, занитване в двата края и обкантващо  въже, което пречи ръба да бъде повдиган от вятъра.

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален печат.

Покривала тип „Щора“ / Сайтд Къртън/

Стандартни Тир покривала

Фирма МСК ВИНИЛ ЕООД предлага стандартни Тир покривала. Те са подходящи за каросерии, ремаркета и полуремаркета от масова серия, с митническа годност, закопчаващи с митническа каишка и митническо въже. Иаработват се от винил „VITEX T 968“  с тегло 680 гр./кв.м

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален печат.

Покривала за хенкери

Фирма МСК ВИНИЛ ЕООД произвежда покривала за хенгери, в различни цветове и размери. Качество и издържливост при всякакви условия.

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален

Покривала за самосвали

Покривната системa за самосвална надстройка е изработена от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. и ъглов редуктор  CHIARAVALLI /Италия/.

Покривала за контейнери и вагони

Покривалата за ремаркета превозващи насипни товари /т. нар. „прави“ покривала/ се произвеждат по конкретните размери на транспортното средство. Задължително всички места в които то контактува с металната конструкция на ремаркето се подсилват с допълнителен слой брезент. В периферията на покривалото, в зависимост от изискванията на клиента, се поставя обков с диаметър 16, 20 или 40 мм. При необходимост, покривалото се изготвя по митнически изисквания за превоз на товари в страни извън ЕС.
Независимо дали превозвате зърнени култури, насипни строителни материали или скрап, фирма МСК ВИНИЛ ЕООД може да Ви предложи покривала за товарните ремаркета на атрактивни цени и при кратък срок за изработка.

Фирма МСК ВИНИЛ ЕООД изработва покривала за железопътни вагони. Използва се синтетичен брезент на VITEX. В периферията на покривалата се поставя обков Ф16, Ф20 или Ф40 в зависимост от изискванията на клиента. Всички участъци с поставен обков се подсилват допълнително с двоен брезент. При необходимост могат да бъдат подсилени и участъците, които контактуват с металните части на вагона. Така се постига повишена устойчивост на износване.

Фирмата изработва както прави покривала /за покриване на вагони отворени само в горната част/, така и цялостни покривала за вагони.

Допълнителна възможност е поставянето на рекламни надписи чрез висококачествен дигитален печат.

Полуремарке

Покривало за полуремарке

Базова информация за покривалото:

Дължина на покривалото:1370 см.Брой подсилки на тавана:5
Ширина на покривалото:255 см.Брой колони по страниците:5
Височина на покривалото:200 см.  

Стандартно покривало /не за тристранна щора/, изработено от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. В цената не е включено пломбажно въже. В цената не са включени и планки /куки/, които следва да са монтирани стационарно на канатите.

Цени за Покривала за камиони

Покривака за Полуремарке

Базова информация за покривалото:

Дължина на покривалото:1370 см.Брой подсилки на тавана:5
Ширина на покривалото:255 см.Брой колони по страниците:5
Височина на покривалото:200 см.  

Стандартно покривало /не за тристранна щора/, изработено от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. В цената не е включено пломбажно въже. В цената не са включени и планки /куки/, които следва да са монтирани стационарно на канатите.

СТОЙНОСТ НА СТАНДАРТНО ПОКРИВАЛО – 2200 лв.   с монтаж /без ДДС/

Тристранна щора

Базова информация за покривалото:

Дължина на покривалото:1370 см.Брой разпънки на тавана:24
Ширина на покривалото:255 см.Брой колони по страниците:5
Височина на покривалото:280 см.  

 

Страниците се изработват от винил „VITEX T P90“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 900 гр./кв.м. Таванът се изработва от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. В цената не е включено пломбажно въже, и колани за щори. Можете да се поръча и отделна изработка само на страниците или само на тавана.

 СТОЙНОСТ НА СТРАНИЦА – 1120 лв   с монтаж /без ДДС/

СТОЙНОСТ НА ТАВАН – 810 лв   с монтаж /без ДДС/

СТОЙНОСТ НА ТРИСТРАННА ЩОРА – 3050 лв   с монтаж /без ДДС

Гондола

Базова информация за покривалото:

Покривало за гондола с джоб за тръба и подсилващи ленти в местата с контакт в металната конструкция, изработено от винил „VITEX T P90“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 900 гр./кв.м. В цената не е включено обтягащо въже.

СТОЙНОСТ НА СТАНДАРТНО ПОКРИВАЛО 700 см – 800 лв   с монтаж /без ДДС/

СТОЙНОСТ НА СТАНДАРТНО ПОКРИВАЛО 900 см – 950 лв   с монтаж /без ДДС/

СТОЙНОСТ НА СТАНДАРТНО ПОКРИВАЛО 1300 см – 1100 лв   с монтаж /без ДДС/

Покривало за хенкери

Покривало за хенкери е изработено от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. В цената не е включено обтягащо въже.

СТОЙНОСТ НА СТАНДАРТНО ПОКРИВАЛО /камион + ремарке/  – 2400   с монтаж /без ДДС/

Дължина на коша:700 / 900 / 1300 см.Височина от лявата страна:20 см.
Ширина на коша:255 см.Височина от дясната страна:55 см.
Височина на предния капак:15 см.Ширина на джоба:12 см.
Височина на задния капак:20 см.Брой напречни разпънки:2
Малък камион

Покривалата за ремаркета превозващи насипни товари и покривала за железопътни вагони се изработват от винил „VITEX T Р90“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 900 гр./кв.м. В цената не е включено обтягащо въже.

СТОЙНОСТ НА СТАНДАРТНО ПОКРИВАЛО – 26 лв/кв.м.   с монтаж /без ДДС/

Самосвали

Покривната системa за самосвална надстройка е изработена от винил „VITEX T 968“ – промазан с PVC полиестерен текстил /синтетичен брезент/ с тегло 680 гр./кв.м. и ъглов редуктор  CHIARAVALLI /Италия/.

СТОЙНОСТ НА СТАНДАРТЕН МЕХАНИЗЪМ И ПОКРИВАЛО – 1450 лв.  /  с монтаж /без ДДС/

СТОЙНОСТ НА ПОКРИВАЛО – 500 лв.  /  с монтаж /без ДДС/